top of page

Nieuwsbrief Juni


Hoi allemaal, Hier alweer een nieuwsbrief van stichting Tour de Mains.

Fotoshoot

Neem je kostuum, accessoires e.d mee op 31 Mei!

Komende hofdansles op zaterdag 31 Mei zal een speciale worden; we hopen de dansles deels in kostuum te doen, zodat onze fotografe(n) foto's kan maken voor een sfeerimpressie.

Omkleden kan op de oefenlocatie, bijvoorbeeld in de pauze. We willen graag een totaalplaatje maken, dus ook haar zal gedaan (moeten) worden, en make-up hoort er dan ook bij. Heb je accessoires (versiering voor in je haar, handschoenen, waaiers, hoge hoed, wandelstok, parasol) neem deze dan mee!

Na de les willen we zo snel mogelijk naar de fotolocatie gaan. Dit wordt het Zuiderpark, zodat er voldoende tijd is om wat mooie kiekjes te maken.

Na de fotoshoot kun je eventueel omkleden bij Mieke en Erwin.

Ik heb de volgende mensen op mijn lijstje staan:

Regency: Maria, Rosanne, Ernst

Weens: Iris, Maaike, Erwin

Rococo: Sylvia en Rene

Bustle: Mieke, (Erwin)

Ben ik je vergeten, heb je vragen of wil je ook meewerken, laat het me dan even weten!

Bals

Haarlem & Hingene (Belgie)

Op 8 november dit jaar organiseert Stichting Reverence en Beleef 't verleden (de laatste is onze Martine) een regency bal in 't Hodshon huis in Haarlem. Er zal voorafgaand aan het bal een diner zijn in de stijl van tweehonderd jaar geleden... Voor meer info en het kopen van kaartjes: http://www.stichtingreverence.nl/historisch-bal-2014/ Eind dit jaar organiseert Stichting Klassieke Dans uit België weer twee winterbals op kasteel d'Ursel in Hingene. Meer info zal te zijner tijd bekend gemaakt worden op http://www.stichtingklassiekedans.be/ onder activiteiten. Er kan overnacht worden in 't koetshuis op hetzelfde terrein als het kasteel. De bals zijn in de volgende stijlen en op de volgende data: Rococo Winterbal 29 November Regency Winterbal 6 December Ons eigen bal willen we weer organiseren in Januari komend jaar. Heb je ideeën voor een locatie en/of wil je in de organisatie, laat het dan even weten! Nieuwe lessen in September: Zeer binnenkort zullen we de nieuwe data voor in september vast gaan leggen. Weet je nu al data waarop je echt niet kan komen, laat het dan weten, dan proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden... We proberen sowieso om bovenstaande bals heen te plannen. Tot snel, Mieke en Hepziba

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page