top of page

Nieuwsbrief Tour de Mains, Januari 2019

Dit jaar wordt het eerste lustrumjaar van stichting Tour de Mains, we bestaan alweer 5 jaar! In deze nieuwsbrief breng ik je op de hoogte van twee activiteiten van onze zusterverenigingen en een save the date voor ons lustrumbal!

Galaweekend Les Gais Galants, 9 en 10 Maart te Assen

Chèrs Galanten, oud-galanten en vrienden van Les Gais Galants,

Kom allemaal naar 'Het schatje van Les Gais Galants',

de 54ste Dies Natalis op 9 maart, met het ontbijt op 10 maart 2019.

In de uitnodiging vindt je alle informatie over thema, tijdstip en kosten. Je kan hem online lezen op http://www.hofdans.nl/lgg2019/uitnodiging2019.pdf

Deel de uitnodiging alsjeblieft met zoveel mogelijk belangstellenden.

Vragen over het galaweekend en wijzigingen / uitbreidingen voor de adreslijst mogen naar dies@lesgaisgalants.nl of naar odilia@asci.nl.

Dank jullie wel en tot op het gala!

Met galante groet,

Diescommissie 2019,

Romée en Odilia

Blokweekend Les Précieuses Ridicules (LPR), 26-28 April te Overasselt

Chers gegadigden,

Dit jaar is het weer zo ver: we organiseren een heus blokweekend! Meer informatie volgt spoedig, maar wij willen u alvast de hoognodige details geven zodat u het weekend vrij kunt houden in uw agenda's.

Het blokweekend zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 april 2019, van vrijdagavond tot zondagmiddag. Wij zullen verblijven op bij De Buitenplaats te Overasselt. Het ligt in de Hatertse vennen net buiten Nijmegen. Daar zullen wij het hele weekend samen dansen, eten en overnachten. Er zal natuurlijk ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning. Een kaartje voor het hele weekend zal rond de €50,- gaan kosten.

De bedoeling van het blokweekend is om een aantal grote dansen van begin tot eind te behandelen. Zo kunnen we allemaal ons geheugen even opfrissen of de dans helemaal nieuw leren. Niet alleen leden van hofdansverenigingen zijn welkom, maar ook vrienden en kennissen die interesse hebben: nodig hen dus vooral ook uit.

Het programma wordt op dit moment nog vastgelegd, de officiële aankondiging volgt met daarin de precieze kosten, het programma en de inschrijfprocedure.

Tot die tijd hopen wij op een klein beetje geduld te kunnen rekenen en veel enthousiasme! Wij hebben er alvast zin in, u ook?

Met zwierige groet,

De Activiteitencommissie

(Liefkozend de SissiCie)

Klassieke dansgroep Les Précieuses Ridicules

Postbus 1556 6501 BN Nijmegen www.hofdansen.nl

Stichting Tour de Mains is gevraagd ook mee te werken aan het blokweekend van LPR, we hopen een Fledermaus quadrille of een New Caledonian aan te leren!

Zien we jullie daar ook?

Save the date: 12 Oktober 2019!

Dit jaar bestaat stichting Tour de Mains alweer 5 jaar,

daarom willen we ons lustrumbal extra speciaal maken.

We zijn nu bezig om in samenwerking met Martine,

van Beleef het Verleden, een bal te organiseren.

De gekozen locatie is Kasteel Oud-Wassenaar!

We zijn nu nog bezig om te kijken of we alles rondkrijgen voor een mooie prijs. Als alles rond is volgt de uitnodiging z.s.m.!

Onze dress code wordt 1860-1910, maar we willen nadrukkelijk laten weten dat een gewone galajurk al aardig op een 1910 jurk lijkt, we zouden het namelijk ontzettend jammer vinden als dansers om die reden zouden overslaan!

Hopelijk tot dan!

Martine en Mieke

Beleef Het Verleden & stichting Tour de Mains

Hoffelijke Haagse groet!

Mieke

Secretaris stichting Tour de Mains


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page