top of page

Nieuwsbrief Tour de Mains, Maart 2015


Deze keer een reminder om je alvast via onze webshop op te geven voor de volgende reeks. Vergeet niet om de juiste reeks te selecteren na het kiezen van je les in de webshop!

Daarnaast 2 berichten van Martine over een vintage feest dat ze organiseert en een jurk die ze te koop zet.

Reminder - Wijziging in doorgaan van Hofdanslessen, vanaf 2e reeks 2015 De data voor de volgende reeks zijn al bekend. We willen jullie vragen om je nu alvast op te geven, zodat we een goede inschatting kunnen maken of we genoeg mensen hebben voor zowel de zaterdag- als zondaglessen. In de webshop kun je nu duidelijk aangeven voor welke reeks je je opgeeft. Stuur een email met de data dat je wilt komen naar info@tourdemains.nl als je niet standaard alle zaterdagen en/of zondagen les komt volgen.

Als we 2 weken voor de start van de reeks, op 27 Maart 2015 word de balans opgemaakt, geen 8 aanmeldingen hebben voor de zaterdag- of de zondagreeks, dan zal de reeks met minder aanmeldingen niet doorgaan. Op dit moment hebben we nog te weinig aanmeldingen voor de zaterdaglessen, dus heb je je nog niet opgegeven of ken je nog iemand die mee wil doen, geef je op of geef het door! zondag 12 april 2015 - Start tweede reeks zaterdag 25 april zondag 10 mei zaterdag 23 mei zondag 7 juni zaterdag 20 juni

De overige lessen van de huidige reeks zijn zondag 15 maart zaterdag 28 maart

Heb je een les gemist, dan wil ik je aanmoedigen deze vooral in te halen tijdens een van de andere lessen.

Vintage feest en fietstocht, 19 April

Op 19 april organiseert Martine weer een vintage feest (jaren '20 t/m jaren '50) met voorafgaand een rock & roll dansworkshop. Nieuw dit jaar is ook een vintage fietstocht ('s middags) en een optreden van burslesque dansers! Tickets kun je kopen via http://www.beleefhetverleden.nl/leiden-vintage-fietstocht-en-vintage-feest/ Kleed je voor dit feest in stijl!

Jurk 1770-1785 te koop

Nog een berichtje van Martine, heb je interesse mail haar dan opinfo@beleefhetverleden.nl Het gaat om de rood met zwarte jurk op onderstaande foto's.

Wegens gebrek aan kastruimte zet ik de volgende jurk te koop:

nagemaakt van een patroon van Janet Arnold 1770-1785. Ongeveer maat 42.

Prijs: E 250,-

Ik kan de jurk meenemen naar dansles om te passen.

Tot snel op een dansles of andere activiteit!

Mieke

Secretaris stichting Tour de Mains


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page