© 2014-2017 door Stichting Tour de Mains.

Mede mogelijk gemaakt door Wix.com

info@tourdemains.nl

KvK nummer: 60093684

Postadres: Beeldsnijdersgaarde 20,

2542 EM Den Haag

  • google-plus-square
  • facebook-square

Volg ons

Nieuwsbrief Tour de Mains, Juni 2015

June 14, 2015

 

Onze laatste dansles van deze reeks is aanstaande zaterdag 20 Juni. Daarna zullen we nog een klein zomerfeestje houden bij Marleen op 4 Juli, lees er meer over in deze nieuwsbrief.

 

Eerstvolgende Naaidagje bij Marleen op 4 Juli

Al vrij snel hebben we weer een naaidagje gepland, deze keer zijn we welkom bij Marleen! Voor het adres kijk op onze naaidagjes afspreken.nl of stuur me even een mailtje. 

We sluiten ons naaidagje af met een klein feestje met BBQ als het weer t toelaat, waarbij we iedereen willen uitnodigen! Dus ook als je deze reeks even niet meedanst of al een hele tijd niet meer mee hebt kunnen doen, kom langs!

Wil je ook op de lijst (we prikken een datum via afspreken.nl), laat het me dan even weten via info@tourdemains.nl

 

Zomerfeestje 4 Juli vanaf 17uur

Tijdens het plannen van ons eerstvolgende naaidagje ontstond het idee om te gaan BBQ-en. Dit leek ons leuk om met iedereen te doen die ooit bij ons gedanst heeft. Dus vanaf aan een uur of 17 is iedereen welkom bij Marleen in Standaardbuiten. Laat even weten of je van plan bent te komen via onderstaande button.

De foto hiernaast is van de tuin van Marleen. Als je mee doet, vragen we een kleine bijdrage als tegemoetkoming in de kosten voor Marleen.

Klik op de link om te laten weten of je meedoet Zomerfeest: Ja of Nee

 

Hofdanslessen: 3e reeks, data helaas nog niet definitief

We hebben al meerdere keren geprobeerd om data voor onze 3e reeks te reserveren bij sporthal Hogeveld. Helaas hebben we tot op heden nog geen uitsluitsel omdat ze hun rooster nog niet rond hebben, vandaar dat onderstaande data onder voorbehoud zijn. We zullen net als deze reeks weer vragen om je in te schrijven voor de lessen en pas bij 8 aanmeldingen gaan de lessen ook daadwerkelijk door. Hierover ontvang je een bericht zodra onze data definitief bevestigd zijn.

 

 

Omdat we hoorden dat 4 van onze gebruikelijke dansers op zaterdag 12 September niet aanwezig kunnen zijn, en we nu nog vroeg genoeg zijn, hebben we besloten de les van 12 September te laten vervallen en deze aan het eind van de reeks eraan te plakken. De mogelijke data wat ons betreft zijn 5 of 12 December, omdat deze maand vaak druk is voor mensen en de eerste op sinterklaas valt, hoor ik graag van je wat je voorkeur is!

Geef je voorkeur voor de laatste zaterdagles door via deze link: Laatste zaterdagles

 

Ledenpagina bijna af

De ledenpagina begint vorm te krijgen, en deze wil ik graag met je delen. Nog niet alle knoppen werken, en er zal een apart wachtwoord komen per dansreeks (dit deel moet nog gemaakt worden..). Ook moet er voor elke pagina onder het ledendeel weer een wachtwoord opgegeven worden, wat ik niet ideaal vind maar het werkt...

Als je geen email hebt ontvangen met het wachtwoord voor het algemene deel, de ledenpagina zelf en de pagina's met filmpjes van complete dansen, stuur me dan even een email, dan stuur ik het je alsnog.

 

Tot snel op een dansles of andere activiteit!

Mieke

Secretaris stichting Tour de Mains

Please reload

Featured Posts

Foto's Bal en diner kasteel Oud-wassenaar 2019

December 29, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload