top of page

Uitnodiging voor het Tour de Mains Nieuwjaarsbal op 9 Januari 2016

Beste vrienden,

Met enige trots kondigen we alweer ons (onofficiele 5e(!) en) officiele 3e nieuwjaarsbal aan. Wederom zal deze plaatsvinden bij Partycentrum de Rhijenhof, Noordweg 44a in Den Haag.

U bent allen van harte uitgenodigd namens het bestuur

en de galacommissie van stichting Tour de Mains,

Erwin, Hepziba, Marjolein, Mieke en Rosanne

Voorafgaand aan het bal kan er 's middags geoefend worden op onze gebruikelijke oefenlocatie tussen 13 en 16 uur. De kosten hiervoor bedragen 5,- p.p. Onze oefenlocatie bevind zich in de multifunctionele zaal van sporthal Hogeveld, aan het panamaplein 30 in Den Haag.

Inschrijven voor de oefenmiddag kan via onze webshop, als extra optie bij het bestellen van een balkaartje.

Na het oefenen kan er door wie wil een hapje gegeten worden bij de Rhijenhof zelf. Meer info hierover volgt nog.

Beide locaties zijn goed te bereiken met de auto en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook met het OV zijn onze locaties te bereiken; voor beide geldt dat er vanaf station Den Haag Centraal en HS tram 16 genomen kan worden naar halte Hoge Veld (dit is richting Wateringen).

Vanaf 19:00 worden jullie verwacht op het bal bij de Rhijenhof. De dress code is historisch of netjes. Naast partycentrum is de Rhijenhof ook een sportcentrum, en dus zijn er ruime kleedkamers (gescheiden voor heren en dames) aanwezig die we ook mogen gebruiken.

Net als vorige keren zal er een ontvangst zijn met koffie of thee en een klein gebakje, de rest van de avond zijn al je drankjes inbegrepen, en zullen er ook wat hapjes uitgedeeld worden. Dit zit in de prijs van een balkaartje!

De sneeuwbalwals zal om 19:30 ingestart worden en daarmee ons bal openen!

De kosten voor het bal zijn, bij bestelling en betaling in Oktober 30,-. Daarna zal er elke maand 2,50 bij de prijs komen, dus schrijf je zo snel mogelijk in via onze webshop!

Hopelijk tot ziens op de dansvloer!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page